Betaalmethoden

 

Heeft dekrabaal.nl een veilige betaalomgeving?

Bij de krabpaal.nl verloopt uw betaling via een SSL beveiligde betaalomgeving. Dit valt te herkennen aan het groene slotje geplaatst voor het domein in uw browser. De betaling wordt versleuteld, zodat anderen niet stiekem mee kunnen kijken. Wij zorgen ervoor dat uw persoonsgegevens veilig opgeslagen worden.

 

Op welke manieren kan ik betalen?

Wij ondersteunen de meest gebruikte betaalproviders in Nederland zoals IDEAL, PayPal en Creditcard. Daarnaast kunt u gebruik maken van SEAP-incasso, Bancontact, SOFORT, Giropay en EPS. Is er een betaalprovider waar u graag gebruik van maakt, maar nog niet aanwezig is in de webshop? Stuur ons dan een mail met de aanvraag hiervoor.

 

Uit welke landen accepteren wij betalingen voor levering?

Wij accepteren betalingen uit Nederland en België en leveren ook uitsluitend onze producten in deze landen.

 

Kan ik contant bellen?

Wij zijn een online webshop en alle betalingen verlopen via de online betaalmethodes. Het is dus niet mogelijk om contant bij ons te betalen.

 

Kan ik gebruik maken van kortingscodes?

Ja, je kan gebruik maken van kortingscodes. Heeft u van ons een kortingscode ontvangen? Dan kan u deze eenvoudig inwisselen op pagina afrekenen. Waar u ook uw adres gegevens invult. Aan de bovenzijde van de pagina ziet u “Klik hier om je code in te vullen”. Het bedrag wordt automatisch verrekent met het totale bedrag.

 

Waar staan mijn opgeslagen betaalmethoden?

Wanneer u een account heeft aangemaakt kunnen betaalmethodes opgeslagen worden. Hierbij kan u denken aan uw creditcard gegevens, zodat een betaling in de toekomst efficiënter verloopt. U kan deze betaalmethoden eenvoudig wijzigen in uw account onder “betaalmethodes”.