Wilt u een design krabpaal kopen voor uw kat en een beetje voor uzelf? In ons assortiment vindt u designs van verschillende ontwerpers van exclusieve en luxe krabpalen. Onze design krabpalen worden gekenmerkt door hun unieke uiterlijk en stijl. Verschillende beschikbare looks die een match vormen met ieder interieur.

Resultaat 1–24 van de 49 resultaten wordt getoond

Welke ontwerpers zijn er voor de Design krabpalen?

Een design krabpaal komt vaak gezamenlijk met zijn eigen ontwerper. Vindt u een product van een ontwerper die naar uw smaak is? Neem dan ook eens een kijkje in het portfolio van de ontwerper. Wellicht vindt u hier nog meer items die naar uw smaak zijn.

Ontwerpers:

  1. Krabpaal design by Lotte
  2. Sylvio design krabpaal
  3. Nobby design krabpaal
  4. Krabpaal Miglio design

In ons assortiment vindt u producten van verschillende ontwerpers. Om producten echt exclusief te houden verandert het aanbod van de design krabpalen regelmatig.

Bent u op zoek naar extra luxe wat samenkomt met een prachtig design? Zorg er dan voor dat u regelmatig een kijkje komt nemen in ons assortiment.

Uiteraard kan u zich ook aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Hierin houden we mensen specifiek op de hoogte van de nieuwste luxe en exclusieve krabpalen.

De design krabpaal, ontworpen met souplesse.

De design krabpalen onderscheiden zich van het reguliere assortiment door zijn extravagante looks. Naast een uitmuntend gebruiksgemak, wordt hier ook veel tijd en zorg besteed aan het vinden van de perfecte uitstraling.

Er zijn verschillende vormen en kleuren beschikbaar, zodat u een match kan maken met verschillende interieursoorten.

U kan altijd een product bestellen om deze van dichtbij te bekijken. Bevalt het niet? Dan kan u hem eenvoudig retour sturen. Zorg er wel voor dat het product nog niet in gebruik is genomen door uw kat. Op deze manier kan u het design van dichtbij bewonderen, alvorens u beslist of u het houdt.

Er zijn ook verschillende merken die hun eigen exclusieve lijn van design krabpalen op de markt brengen. Deze producten komen allemaal met een luxueuze en verfijnde uitstraling. Daarnaast komt deze productlijn vaak met extra veel speelmogelijkheden voor uw kat.

Koopt u een luxe krabpaal of exclusieve krabpaal met een uniek design?

Gaat u voor een luxe krabpaal met een uniek design? Extra luxe gaat uiteraard ook gepaard met een hoger prijskaartje. Deze krabpalen zijn niet te vergelijken met de goedkopere krabpalen.

Wanneer dit voor u geen rol speelt, raden wij altijd aan om te gaan voor een stijlvolle, hippe en toch moderne krabpaal die perfect samengaat met uw meubilair. Op deze manier zal het geen obstakel worden in uw interieur. Is uw woning modern ingericht? Kies dan ook voor een mooie moderne krabpaal.

Heeft uw huis meer een landelijke uitstraling? Kies dan voor een exclusieve krabpaal die gemaakt is van hout. Zorg ervoor dat het nieuwe huisje of speeltje van uw poes, kat of kitten goed opgenomen wordt in het interieur.

Daarnaast is het aangeraden om de krabpaal dichtbij uw zitplaats te installeren. Katten zijn gezelligheidsdieren en zijn graag in de buurt van mensen, terwijl ze zicht houden over de omgeving.

Uitmuntende service bij uw design krabpaal!

Wanneer u uw design krabpaal besteld voor 17:30, is die de volgende dag in huis. Wij zorgen voor een stevige verpakking zodat het design goed in takt blijft. Bent u niet op zoek naar design maar naar iets anders? Kijk dan ook bij:

  1. Kleine krabpaal
  2. Grote krabpaal
  3. Krabpaal voor grote en zware katten
  4. Krabplanken en krabmatten
  5. Krabton

Wij krijgen enkel positieve en lovende woorden over onze design krabpalen. Plaats vandaag nog uw bestelling!