dekrabpaal.nl heeft een ruim assortiment kleine krabpalen. Heeft u één kat in huis? Dan is een kleine krabpaal al vaak ruim voldoende. Kleine krabpalen zijn zijn vaak precies genoeg voor de krabbehoeften van een kat. Daarnaast zijn kleine krabpalen vaak niet zo duur maar toch gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen zoals sisaltouw, pluche en een stevig houten frame. Toon meer

Resultaat 1–24 van de 115 resultaten wordt getoond

Voordelen van een kleine krabpaal

Kleine krabpalen doen hun werk en nemen niet ontzettend veel ruimte in beslag wat je bij de grotere krabpalen wel hebt.

Een kleine krabpaal is namelijk maximaal 100 cm groot. Daarnaast zijn kleine krabpalen veel makkelijker te monteren dan grote krabpalen dus ook het werk er van is behoorlijk minder. Een kleine krabpaal kan eigenlijk overal in huis staan omdat zo’n krabpaal niet direct hoeft op te vallen.

Kleine krabpalen heeft niks te maken de kwaliteit. Kleine krabpalen hebben bij dekrabpaal.nl van de zelfde hoge kwaliteit materialen als grote krabpalen. Dus koopt u een kleine krabpaal bij ons weet u zeker dat u een product krijg van hoge kwaliteit.

Kleine krabpalen zijn vaak goed koper van andere palen in ons assortiment.

Voor welke kat koop jij een kleine krabpaal?

Kleine krabpalen zijn geschikt voor kleinere rassen katten. Een kat moet zich not alle tijd helemaal uit kunnen stekken op een krabpaal. Ook voor kitten zijn kleine krabpalen ideaal!

Naast dat je later altijd nog een grotere kan kopen zijn kleine krabpalen over het algemeen goedkoper dus zal u niet zo veel verliezen op de investering van een kleine krabpaal. Kortom zolang je kat helemaal kan strekken tegen de krabpaal aan is de krabpaal groot genoeg.

Bespaar dus wat geld en koop eerst een kleine voor uw kat. Houdt er wel rekening mee dat wanneer de katten iets groter worden dat u misschien toch moet over weten om een grotere aan te schaffen.

Is een kleine krabpaal ook geschikt voor kittens?

Soms is een kleine krabpaal verstandiger om te kopen dan een krabpaal grote kat of een middel grote krabpaal. Als u bijvoorbeeld een kitten heeft kunt u vaak beter eerst een kleine krabpaal kopen. Het kan voor kitten namelijk moeilijk zijn om van plateau naar plateau te springen. In dat geval kunnen alleen maar bij het onderste gedeelte van de krabpaal komen

Kittens hebben dus meer baat bij een kleine krabpaal. Angezien kittens erg speels zijn en nog vol energie zitten is het misschien leuk om een krabpaal aan te schaffen waarin een soort van speeltje zit verwerkt. Bijvoorbeeld een balletje, zo kan de kitten al zijn energie goed kwijt.

Leer kittens krabben aan een krabpaal

Het is verstandig om zo snel mogelijk na het aanschaffen van een kitten een kleine krabpaal te kopen. Want kittens moeten namelijk nog veel leren, en dit doen ze natuurlijk wanneer ze nog het allerkleinst zijn.

Katachtigen moeten van nature krabben, dit kunnen zei niet laten. Kitten kunnen dus beter direct een krabpaal hebben waar ze hun nageltjes in kunnen zetten. Wanneer een kitten geen krabpaal heeft, zal hij een ander plekje zoeken om zijn nagels in te zetten.

Denk bij voorbeeld aan uw bank, stoel. Wanneer u de kat dit niet snel afleert bestaat er een kans dat hij dit altijd zal blijven doen.

Kleine krabpaal bestellen bij dekrabpaal.nl

dekrabpaal.nl is de online speciaalzaak voor kleine krabpalen. Bij ons weet u dus altijd zeker dat u het beste koop voor uw kat of kitten. Elke kat heeft een krabpaal nodig als u wilt voorkomen dat uw katten niet aan de meubels gaan krabben.

Verder heeft elke kat zijn eigen persoonlijk plekje nodig wat je al snel creëert ook al koopt u een kleine krabpaal. Bij dekrabpaal.nl heeft u de volgende garanties.

  • Hoge kwaliteit kleine krabpalen
  • Een website die echt gespecialiseerd is in krabpalen
  • Klantenservice die weet wat uw kat nodig heeft
  • Klantenservice via email en live chat ( binnen 24 uur reactie )
  • De kleine krabpalen zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen zoals sisal

Wacht daarom niet langer en koop jou kleine krabpaal bij dekrabpaal.nl en bespaar u zelf niet alleen geld maar geef uw lieve kat ook het allerbeste. Bekijk ook eens onze andere krabpalen zoals de design krabpalen en krabtonnen.