Op zoek naar een krabton voor uw kat of kitten? In onze collectie vindt u altijd de juiste katten krabtonnen. Kwa vorm kan u kiezen voor een ronde of een vierkante. Als formaat hebben we kleine, middelgrote, grote, xl en een xxl. De xxl is tevens geschikt voor grote katten waaronder de Maine coon. Het maakt niet uit waar u naar op zoek bent, wij hebben het. Bestel vandaag uw nieuwe krabton!

Resultaat 1–24 van de 71 resultaten wordt getoond

Waarom een krabton kopen voor uw kat?

Een krabton voor katten is ontzettend populair en dat is niet voor niets. Het biedt namelijk een geheel gesloten onderkomen voor uw lieve kleine vriend. De binnenkant is vaak gevoerd met zachte pluche stof en heerlijk zachte pluche kussens. Hier komt uw poes, kat of kitten tot rust.

Daarnaast kan u kiezen uit vele verschillende kleuren voor de krabton:

  1. Zwart
  2. Grijs
  3. Bruin
  4. Beige
  5. Wit
  6. Taupe en crème

Door de vele keus in kleuren is er altijd wel één die goed staat bij uw interieur. Mocht de kleur u niks uitmaken, dan kan u beter kiezen voor één met meerdere schuilplekjes. Dit is helemaal aan te raden als u meerdere katten in huis hebt. Zo heeft ieder een eigen plekje. Katten liggen namelijk niet graag op elkaars plek, door de geur die ze achterlaten. Geef uw kat rust, met een krabton!

 

Is een krabton XXL geschikt voor grote katten zoals Main coon en Ragdoll?

Een krabton XXL, wordt vaak gebruikt als aanduiding dat het product geschikt is voor grote en zware katten. Deze modellen beschikken over een extra breed plateau, wat extra stevigheid en stabiliteit geeft. Zodat het extra gewicht van eenvoudig gedragen kan worden. Hiernaast worden extra stevige materialen gebruikt, om de extra kracht en druk te weerstaan.

Bij grote katten kunt u denken aan kattenrassen zoals: Maine Coon, Ragdoll, Savannah, Ragamuffin, Britse Korthaar, Noorse Boskat, Turkse Van, Siberische kat Karthuizer en Chausie. Heeft u één van de bovenstaande kattenrassen? Kies dan voor extra grote xxl krabton. Bijvoorbeeld dit product.

Controleer altijd wel even op productniveau of het echt geschikt is voor grote katten. Soms wordt XXL ook gebruikt om simpelweg aan te geven dat het de uitgebreide versie is.

 

Kiest u voor een krabton vierkant of juist rond?

De krabton vierkant neemt toe in populariteit en is bezig met een opmars. Wij merken dat onze klanten steeds vaker vragen om de vierkante vorm. De vorm is natuurlijk bepalend voor de uitstraling van het product. De Trixie be Nordic cat tower is een voorbeeld waarbij de vierkante vorm volledig tot zijn recht komt.

Uiteindelijk is het een persoonlijke voorkeur en smaak. Het is dus aan u om te bepalen of u kiest voor rond of vierkant.

 

De krabton zwart, eenvoudig te combineren met elke interieurstijl.

De krabton zwart is één van de meest gekozen kleuren uit het assortiment. Dit is in lijn met de laatste interieurtrends. Zwart is van nature een hele neutrale kleur die goed samen gaat met andere kleuren. Hierdoor is het in tal van klassieke en moderne interieurstijlen te verwerken.

De krabton is meer dan een heerlijk speeltje voor de kat. Het is een meubelstuk wat nog wel eens heel lang kan blijven staan. Om deze reden is het belangrijk om een model te kiezen die goed samen gaat met je huidige inrichting. Kiest u ook voor een zwarte krabton?

Als andere populaire kleuren zien we dat grijs en bruin het goed doen. Het opvallende hieraan is dat het allemaal donkere kleuren zijn.

 

Bekende merken zoals de Trixie Krabton, Boon en Ebi.

In ons assortiment heeft u keuze uit verschillende A-merken. U kunt kiezen uit:

  1. Trixie krabton
  2. Boon
  3. Happy Pet
  4. Ebi

Al deze merken staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur. Alle producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zodat ze de het krabben van de kat kunnen weerstaan. Uiteraard is geen enkel materiaal in staat om de het krabben van de kat voor altijd te verduren.

Trixie is één van de populairste merken en heeft de meeste keuze voor krabtonnen. Ze hebben verschillende modellen, waardoor er altijd wel één naar smaak is. Zo kan u kiezen voor lage of hoge modellen, verschillende schuilplaatsen, en wel of geen kussen aan de bovenzijde.

Onthoud dat katten graag op een hoge plek zitten waardoor ze goed overzicht hebben over de kamer. Het liefst nog bij een raam, zodat ze ook naar buiten kunnen kijken.

 

Helpt een katten krabton tegen meubelbeschadiging?

Ja, een krabton helpt tegen meubelschade. Maar het is geen garantie dat je kat of kitten nooit meer aan een meubelstuk zal krabben. Waar katten leven is schade aan de meubelen en dit is onoverkomelijk. Elke katteneigenaar probeert dit te allen tijde te voorkomen, maar zo gemakkelijk gaat dat niet.

Gelukkig zijn er wel een aantal methodes die helpen. Mocht u kat al ergens krabben, zet de krabton dan op deze plek neer. De kat komt vaak terug naar hetzelfde plekje om te krabben, dit omdat de feromonen en de geur hier blijven hangen. Hoe vaker de kat dus aan het product krabt, des te sneller en vaker komt die weer terug. Als het niet automatisch gaat raden wij aan een beetje Catnip te gebruiken. Dit is een geur waar uw kat gek op is.

 

Krabton online bestellen

U bestelt uw krabton eenvoudig en snel online via onze webshop. Twijfelt u nog over uw keuze? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze experts staan u met een glimlach te woord. Wij helpen u graag verder, om het product te vinden wat aan uw wensen voldoet. Maar één ding is zeker, hier bestelt u enkel een hoogwaardige krabton!