Dekrabpaal.nl heeft de mooiste krabpalen van Nederland in haar collectie en dekrabpaal.nl voegt elke maand nieuwe krabpalen toe aan het assortiment. Bent u dus opzoek naar een krabton? Kijk dan niet verder want op onze website zult u zeker slagen.

Krabpaal > Krabton

Toont alle 18 resultaten

Happy pet claw ‘n’ roll krab speelgoed

5,49

Klimton sisal 2 gaats grijs

149,95

Klimton sisal 3 gaats grijs

219,95

Krabpaal klimmeubel 2-gaats grijs / zwart

159,95

Krabton op voet 1-gaats grijs

109,95

Trixie be nordic cat tower juna grijs 38x38x77cm

129,00

Trixie krabaal falco lichtgrijs/bruin 70x38x117cm

139,00

Trixie krabmat met speeltjes aan koord grijs

19,99

Trixie krabpaal oskar xxl creme / bruin gemeleerd 76x76x114cm

279,00

Trixie krabton amado zwart 40x40x100cm

99,99

Trixie krabton edoardo taupe / creme

54,99

Trixie krabton edoardo taupe / creme 40x40x100cm

129,00

Trixie krabton gracia lichtgrijs / grijs 38x38x85cm

109,00

Trixie krabton jorge antraciet / grijs / lichtgrijs

139,00

Trixie krabton ria krabpaal lichtgrijs/natuur

54,99

Trixie krabton samuel naturel / beige

79,99

Trixie krabton voor aan de muur wit / grijs 42x29x28cm

42,99

Trixie krabtunnel lichtgrijs / bruin / taupe 110x30x38cm

59,99

Waarom een krabton kopen?

Katten krabben van nature, dit zit namelijk in elke kat en dit kun je ze niet afleren. Katten moeten dit doen omdat katten doormiddel van het krabben hun guur achter laten.

Daarnaast houden ze hun nagels scherp omdat het natuurlijk dieren zijn die graag jagen. Katten zijn altijd op zoek naar avontuur en houden daarom dus ook altijd hun nagels scherp, dit doen ze door te krabben. Tijdens het krabben ontdoet uw kat zich van zijn oude nagelhoezen, hierdoor blijven de nagels gezond en tevens scherp.

Als een kat niks heeft om aan te krabben, kunt u de klok er op gelijk zetten dat de kat vroeg of laat aan uw meubels gaat krabben. Dit wilt u natuurlijk voorkomen want, honderd haken in de bank door een kat wordt niemand vrolijk van. Daarom is het essensieel dat katten een krabmeubel, krabpaal of een krabton in huis heeft waar de kat met een gerust gevoel kan krabben.

katten krabben ook om territoriaal gedrag te vertonen. Dit doen ze om een plekje veilig testellen waar de kat zich zelf kan terugtrekken en zich veilig voelt.

Krabben is ook essentieel voor het onderhouden van gezonde nagels, en dat is logisch want wij mensen knippen onze nagels ook van tijd tot tijd, maar een kat doet dit uiteraard op een andere manier.

Krabben is daarnaast ook nog een een uitlaat klep voor katten, zijn ze moe, hebben ze frustraties en spanningen dan gaan ze zeker krabben. Kortom iedereen die een kat heeft een krabmeubel nodig zoals de krabton.

Heeft u een huiskat? Dan is een krabton al helemaal essensieel want het krabben en klimmen geeft de kat dan nog enigsins beweging.

Kiezen tussen een krabton of een krabpaal

Vaag krijgen wij de vraag wat is nou het beste voor mijn kat, een krabpaal of toch zon mooie krabton. Buiten het design om zijn er ook andere zaken waarom een kat op moet letten. Ten aller eerst is het belangrijk om uw kat goed te kennen en eventueel zelfs op te meten.

Heeft u namelijk een grote kat dan kan een krabton ontzettend intressant zijn omdat ze vaak ruim en ontzettend stevig zijn. Krabpalen zijn over het algemeen ook wel erg stevig maat een krabton heeft een volle onderkant net zo groot als de bovenkant en de natuurkunde leert ons dat zo'n constructie bij voorbaad steviger is.

Ook voor kitten is een krabton beter dan een krabpaal. Dit heeft als reden dat kitten niet zo lang zijn als ze zich strekken. Zo kan het heel moeilijk zijn voor kittens om op de eerste etage van een krabpaal te komen. We willen er wel bij zeggen dat het niet onmogelijk is, want katten zijn gemaakt om te klimmen maar een krabton is veel beter voor een kitten over het algemeen.

Houdt er ook rekening mee dat katten/kittens nog groter kunnnen worden dan dat ze nu zijn. Denk dus een beetje vooruit en zorg er voor dat u rekening houdt met de groei van uw kat. Google des noods voor de informatie over uw ras kat zo dat u niet voor verassingen komt te staan. Op deze maneer voorkomt u dat u met een paar jaar opnieuw een nieuwe krabton moet gaan kopen voor uw geliefde huisdieren.

Een krabton tegen meubelbeschadiging

Hoevaak zie je het wel niet, waar katten leven is meubel schade. Elke katteneigeaar probeert dit natuurlijk ten alletijden te voorkomen maar zo makkelijk is dat nog niet! Katten moeten namelijk krabben en doet dat desnods aan de meubels. Om dit te voorkomen moet u de kat optijd leren krabben, eigenlijk al wanneer ze kitten zijn. We hebben net al uitgelegd waarom krabtonnen beter voor kittens zijn. Wilt u voorkomen dat uw katten aan de meubels gaan krabben en oneindig veel meubel beschadigingen maakt? Koop dan krabton bij dekrabpaal.nl.

Krabton bestellen bij dekrabpaal.nl

Dekrabpaal.nl is de specialist op het gebied van krabben en krabmeubels zoals de krabton. Wilt u zeker zijn van een krabton met zeer hoge kwaliteit, van een goed merk en één die zeker jaren me gaat? Dan zit u goed bij Dekrabpaal.nl, wij hebben namelijk het ruimste assortiment krabtonnen en daarnaast verkopen wij alleen krabtonnen die helemaal voldoen aan onze eisen. Wacht dus niet langer en zorg er voor dat uw kat het allerbeste krijgt en koop uw krabpaal bij dekrabpaal.nl. Bekijk anders ook eens onze, grote krabpalen, kleine krabpalen en middelgrote krabpalen.