Op zoek naar een grote krabpaal? Bij dekrabpaal.nl vindt u de mooiste en de grootste krabpalen van de Nederland. Katten hebben de noodzaak om altijd te krabben aan dingen en als u geen krabpaal heeft is de kans groot dat uw meubels er aan moeten geloven.

Grote krabpalen zijn krabpalen van 160cm of hoger. Met de grote krabpalen heeft uw kat zijn eigen luxe. Maar ook als u meerdere katten heeft kan een grote krabpaal goed van pas komen.

Resultaat 1–24 van de 50 resultaten wordt getoond

Voordelen van grote krabpalen

Grote krabpalen hebben vaak veel meer etages dan kleine krabpalen. Ook hebben ze vaak meer speelruimte zoals een leuk balletje of extra hangmat in het meubel zitten. Daarnaast zijn grote krabpalen vaak steviger en geschikter voor de grote kat. Ze zijn van onderen zwaarder en van boven lichter zodat de krabpaal  ten alle tijden goed blijft staan. Grotere katten hebben vaak meer ruimte nodig om te klimmen dan kleine katten en met een groot krabmeubel komt dit helemaal tot zijn recht.

Een kat laat zijn geur achter als hij krabt waarmee hij zijn territorium afbakenen voor andere katten, daarnaast strekt een kat zich uit tegen een krabpaal. Verder is krabben een manier om van ontspanning voor katten. De spanning van de dag gaat volledig weg als een kat een perfecte krabplek heeft.

Grote krabpalen zijn vaak ook hoger en katten houden er van om zo hoog mogelijk te gaan zitten! Hoe groter de krabpaal dus hoe hoger de kat kan zitten en uitkijken over het hele gezin. Ook hebben grote krabpalen dikke sisalstammen waar jou kat heerlijk aan kan krabben. Deze stammen voelen voor de kat nog lekkerder aan dan jouw huiskamer stoel en die huiskamer stoel zal dan ook bespaard blijven. Met deze prachtige grote krabpalen haal jij een klim paradijs in huis voor jouw kat.

Grote krabpalen zijn geschikt voor?

Grote krapalen zijn natuurlijk eigenlijk bedoeld voor katten die je veel te veel wilt verwennen of voor katten die echt groot zijn en echt daadwerkelijk een grote krabpaal nodig hebben. Maar ook voor gezinnen die meer dan één kat in huis hebben is zon grote krabpaal ideaal. Katten kunnen namelijk prima een krabpaal delen. Zorg er wel voor dat er dan ook echt meer lig mogelijkheden in de krabpalen zitten . Kortom eigenlijk kan elke kat wel een grote krabpaal gebruiken. Het is net als bij mensen het huis kan ook nooit groot genoeg.

Grote krabpalen zijn niet altijd geschikt voor zware katten

Niet alle grote krabpalen zijn geschikt voor zwaardere katten! Wel als u bij voorbeeld meer katten in huis heeft dan één. Dan is een grote krabpaal uitermate geschikt. Maar voor zwarte katten of zwaardere rassen katten is dit anders. Denk bijvoorbeeld aan de Maine Coon, deze katten van  zich zelf extra zwaar. Ga daarom voor kit soort katten altijd kijken naar krabpalen voor grote katten.

Deze krabpalen zijn namelijk sterker dan grote krabpalen. Dit komt omdat ze vaak dikkere stammen hebben. Maar ook een zwaardere voet zodat de krabpaal niet omvalt als de Maine Coon kat een sprong maakt.

Grote krabpaal bestellen bij dekrabpaal.nl

dekrabpaal.nl is de online speciaalzaak voor kleine krabpalen. Bij ons weet u dat wanneer u een krabpaal aanschaft u altijd gegarandeerd bent van zeer hoge kwaliteit en ene lange levensduur. Elke kat heeft een krabpaal nodig als u wilt voorkomen dat uw katten niet aan de meubels gaan krabben. Verder heeft elke kat zijn eigen persoonlijk plekje nodig, met de grote krabpaal wordt het eerder een mooi paradijs. Bij dekrabpaal.nl heeft u de volgende garanties.

  • Hoge kwaliteit grote krabpalen
  • Een website die echt gespecialiseerd is in krabpalen
  • Klantenservice die weet wat uw kat nodig heeft
  • Klantenservice via email en live chat ( binnen 24 uur reactie )
  • De grote krabpalen zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen zoals sisal

Verwen u kat met een grote krabpaal en geef hem ook zon mooie krabparadijs. Toch op zoek naar een kleine krabpaal? Of iets anders neem dan een kijkje tussen onze design krabpalen, krabplanken of krabtonnen.