Bent u op zoek naar krabpaal onderdelen voor outlet prijzen? Hier vindt u onderdelen voor de krabpaal zoals een: losse krabpaal (ook wel reserve stam), losse hangmand, hangmat, plateau, dierengrot, mand en kussen. Sommige onderdelen zijn universeel te gebruiken en anderen zijn voor een specifiek product zoals de Banana Leaf. Op productniveau omschrijven wij duidelijk waar het onderdeel voor gebruikt kan worden. Wij leveren krabpaal onderdelen voor katten en kittens van de merken Karlie, Trixie en Martin Sellier. Toon meer

Resultaat 1–24 van de 69 resultaten wordt getoond

Waarom kiezen voor krabpaal onderdelen?

In vele gevallen is het goedkoper om een krabpaal onderdeel te kopen dan een compleet nieuw product. De losse krabpalen worden gebruikt door uw kat om de nagels te slijpen, dit laat zijn gebruikerssporen achter. Naar verloop van tijd zijn de losse sisalpalen aan vervanging toe. In dit geval kunt u de stam eenvoudig vervangen door een reserve onderdeel.

Hiernaast kunt u ook een losse hangmand of hangmat voor uw kattenkrabpaal bestellen. Deze zijn vaak universeel te gebruiken. Wanneer de krabpaal plateaus, dierengrotten, manden of kussens kapot gaan kunt u deze onderdelen ook vervangen.

Niet alle kattenpalen zijn geschikt om een onderdeel van te vervangen. Dit is per merk verschillend. Onze Karlie krabpaal onderdelen zijn geschikt voor de Karlie Banana Leaf krabpaal. Het merk Trixie biedt universele reserve stammen die geschikt zijn zolang de maat overeen komt. Martin Sellier biedt losse onderdelen voor de Vietnam Enchantment en Relax.

 

De juiste losse krabpaal selecteren

U kunt niet zomaar een losse krabpaal bestellen en verwachten dat deze past op uw huidige kattenkrabpaal. In de omschrijving van het product vindt u voor welke kattenpaal het geschikt is. De losse krabpalen hebben een specifieke maat die gelijk moet zijn aan het onderdeel wat u wilt vervangen. Meet de hoogte van de huidige losse sisalpalen op en controleer het merk.

Voor het merk Karlie hebben we alleen onderdelen voor de Banana Leaf. Door middel van het type nummer en de hoogte kunt u eenvoudig de juiste losse paal voor uw krabpaal selecteren.

Bij het merk Trixie hoeft u enkel even te controleren of u de sisalpaal kunt losdraaien van de krabpaal. Is dit het geval? Controleer dan hoogte van de losse krabpaal. Dit kunt u eenvoudig zelf opmeten met een meetlint. In ons assortiment gaat u op zoek naar een losse paal van Trixie met dezelfde hoogte.

 

Uw online krabpaal onderdelen outlet

Bent u op zoek naar een krabpaal onderdelen outlet? Hier vindt u alle onderdelen voor outlet prijzen. Niemand betaalt graag teveel en iedereen is op zoek naar de beste prijs. Hier kunt u zo voordelig mogelijk kattenpaal onderdelen kopen om uw krabpaal weer als nieuw te maken.

In ons assortiment vindt u vele onderdelen die u nergens anders kunt bestellen. Als u ze in een andere webshop vindt, zijn ze vaak uitverkocht, waardoor het onmogelijk is om het product te kopen. Bij ons kunt u elk onderdeel gewoon afzonderlijk bestellen.

Let wel goed op de levertijd van het onderdeel. In sommige gevallen wordt er een langere levertijd gehanteerd.

Het is zonde om zoveel geld uit te geven aan een nieuw krabpaal. Als u ook gewoon bepaalde gedeeltes kunt vervangen om de levensduur te verlengen. Kijk daarom of het juiste product beschikbaar is in onze krabpaal onderdelen outlet.

 

Banana Leaf onderdelen

Bent u op zoek naar Banana Leaf krabpaal onderdelen? Hier vindt u alle mogelijke onderdelen voor de Banana Leaf krabpalen series.

In ons assortiment vindt u meer dan 10 geschikte losse krabpalen met elk hun eigen afmeting. Hiernaast kunt u de kussens van de grotten of huisjes vervangen en de ligkussens. Is uw platform, mand of grot beschadigd? Geen probleem, deze kunt u eenvoudig losschroeven met de schroevenset. Hiermee kunt u ook de nieuwe Karlie dierengrot, platform of mand bevestigen.

De Banana Leaf krabpalen zijn uniek in de hoeveelheid onderdelen die er vervangen kunnen worden. Het is duurder in aanschaf, maar doordat je zoveel onderdelen kunt vervangen, doe je er ook veel langer mee.

 

Hoogwaardige onderdelen voor Kattenkrabpalen

Wij leveren enkel de officiële onderdelen voor kattenkrabpalen. Deze onderdelen worden geproduceerd door de fabrikant van het product en zijn uitvoerig getest.

Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u kwaliteit geleverd krijgt. Geen goedkope replica uit China maar een hoogwaardig product met een lange levensduur.

Koop een losse krabpaal bedekt met stevig sisal touw voor uw Karlie of Trixie krabpaal. Of bestel overige losse krabpaal onderdelen en maak uw kattenpaal weer als nieuw!