Levering, verzending en retour

 

Wat is de verwachte levertijd?

Wij doen ons uiterste best om uw product zo snel mogelijk op locatie te krijgen. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 17:00 en wij leveren uw product de volgende dag aan huis af, mits het product op voorraad is.

 

Wat zijn de maatregelen rondom corona met bezorging?

Onze bezorgers doen er alles aan om uw veiligheid te garanderen gedurende corona. Dit houdt in dat de bezorgers 1,5 meter afstand houden en we verwachten dat u hetzelfde doet.

De producten worden voor de deur geplaatst, waarna de bezorger aanbelt. U kan eenvoudig en veilig uw product aannemen zonder dat u in direct contact hoeft te komen met de bezorger.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Hieronder vindt u de verzendkosten voor een pakketje wat verstuurd wordt naar Nederland of België. De verzendkosten variëren op basis van de kilo’s.

Land Kilo’s Verzend exclusief Verzending inclusief
Nederland <28kg € 6,45 € 7,80
>28kg € 9,55 € 11,56
België <28kg € 7,25 € 8,77
>28kg € 10,55 € 12,77

 

Kan ik mijn producten ook gratis laten verzenden?

Ja, wanneer u voor een totaal van meer €75,- aan producten besteld, zullen wij geen verzendkosten in rekening brengen. U profiteert dan van gratis verzending.

 

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Elk product wordt geleverd met een pakbon waarmee u het product eenvoudig kan retourneren. Wilt u het product retourneren? Plak dan de pakbon voor retour op de doos van het product. De pakbon kan eenvoudig gescand worden bij een servicepunt in uw omgeving. Uw product kan tot 14 dagen naar levering geretourneerd worden. Lees hieronder de voorwaarden.

 

Wat zijn de voorwaarden voor het retoursturen van een product?

Een product kan geretourneerd worden onder de volgende voorwaarden:

  1. Het product en de verpakking moet zich in nieuwstaat bevinden.
  2. Uw kat mag niet aan het product hebben gekrabd of hiermee in aanraking gekomen zijn. Hierdoor kan de kat zijn feromonen en geur achterlaten op het product.
  3. De verpakking graag op degelijke wijze openmaken en terugsturen.