De plek waar uw kat zich thuisvoelt!

Het verhaal over dekrabpaal.nl

dekrabpaal.nl is een online webshop gemaakt en onderhouden door kattenliefhebbers. Wij zijn Milou en Guus en wij zijn dol op katten. Zo hebben wij zelf ook katten en zijn wij dagelijks bezig om ons te verdiepen in het welzijn van de kat. Dit straalt door in ons assortiment, omdat wij onze producten selecteren in het voordeel van uw kat. In onze teksten delen wij onze kennis, die u kan gebruiken om het welzijn van uw kat te bevorderen.

Over ons

Voordat wij begonnen aan de ontwikkeling van de krabpaal.nl, merkten wij dat er in Nederland weinig tot geen specialisten zijn op het gebied van krabpalen. Dit terwijl elke kat een instinctieve krabbehoefte heeft waaraan voldaan moet worden.

Om deze reden zijn we de krabpaal.nl begonnen; een specialistische webshop op het gebied van krabpalen, krabplanken en krabmatten, krabtonnen en toebehoren.

Welke soorten krabpalen hebben we?

  1. Kleine krabpalen
  2. Middelgrote krabpalen
  3. Grote krabpalen
  4. Krabpalen voor zware katten
  5. Design krabpalen

Vele webshops zijn gemaakt met het oog op geld verdienen. Tegenwoordig zijn er nog maar weinig webshops te vinden die echt aandacht besteden aan het informeren van de klant.

In onze teksten doen wij ons uiterste best om u te begeleiden en te onderwijzen over het gedrag van uw kat. De signalen waar u op dient te letten en welk product de perfecte oplossing vormt voor de gebeurtenissen.

Zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige en veilige producten

Dit is wat u van onze producten kan verwachten!

Onze producten komen enkel van hoogwaardige en gerenommeerde leveranciers. Wij zijn van mening dat elke kat een krabpaal, of dan wel een krabplank of een ander product in huis moet hebben om aan te kunnen krabben. Wanneer u een kat in huis neemt, gaan wij ervanuit dat u uw uiterste best wilt doen om de kat of poes zo goed mogelijk naar de zin te maken. Een krabpaal voorziet de kat in één van zijn primaire behoefte, krabben!

Wij zorgen ervoor dat er voor elk budget het juiste product in ons assortiment aanwezig is. Het hoeft niet duur te zijn om uw kat of poes eens goed in het zonnetje te zetten. Voor €4,99 kan u voorzien in de krabbehoefte van uw kat. Voor de mensen met een groter budget kan u het zo gek maken als u zelf wilt. Wij bieden hele luxe en moderne krabpalen aan met meerdere plateau’s, die reiken tot aan het plafond en meerdere bolletje, touwtjes en andere leuke dingetjes hebben waar uw kat jarenlang mee kan spelen! Geef uw kat of poes een eigen huis waar hij of zij zich thuis voelt!